1 Şubat 2012 Çarşamba

LIKE A VIRGIN !!!

Bim bam bom, benimde artık bir sevgilim var.

 Dün artık dayanma noktamın sonuna gelmiştim halbuki ben daha uzun süreler birlikte olmama kararı almıştım ama yapamadım dayanamadım ee dostlar. Geçen cumartesiden bahsetmek istiyorum öncelikle. Sevgilim sütyen takmadığımı öğrendiğinden beri çıldırıyor kuduruyor. Her defasında dokunmak öpmek istiyor. Cumartesi günü ufak dokunuşlarla başladı, yerimiz müsait olmadığı için fazla ileride gidemiyor ama kendisi patlama noktasın hissedebiliyorum. Daha fazla dayanamayıp beni parmaklamaya başladı. Amanıınn aldığım zevki size anlatamam. Ben çığlık çığlığa boşalıyorum. Kendisi zevkten 4 köşe. (kadını boşaltmak erkeklerin en büyük başarılarıdır.) 
Bu güzel tecrübemizden sonra işte o büyük an geldi. Birbirimize söz verdik ve ilk müsait olduğumuz anda kendimizden geçercesine sevişmeye başladık. Ben hayır birlikte olmayalım desem de bir baktım ki küçük sevgilim içimde !!! Boyutlar harika. İşlev iyi. Peki süre ?
Sizce ne kadar olabilir ? 20 dakika mı ? 2 dakika mı ? İnanması zor ama 2 dakika. Hadi ilk birlikteliğimiz normaldir dedim de diğerleride 2-3 dakika arası sürdü. Ben bittim !!! 
Tecrübeliymiş gibi gözükmekte istemiyorum ama merak ediyorum normalde de böyle mi ? Diğer brlikteliklerimizde bu belli olacak ama benim düşünce bu adam erken boşalıyor! 
Seninle sevişmek bir dakika demek istemiyorum. Umudum cennet diyip bu konuyu diğer tecrübemize kadar kapatıyorum.


-VERACRUZ-
xxx