30 Ocak 2012 Pazartesi

ERKEKLERI YATAKTA MUTLU ETMENIN SIRLARI BY EROTIXDEN GELIYOR

Evet arkadaşlar herkesin ilgisini çekebilecek bir yazıyla daha karşınızdayım.
Bilimsel veriler ışığında kadın ve erkekler için sex önerileri : 

Başlarken not: aşağıda yazacağım tüm öneriler bilimsel ve psikolojik verilere dayanmaktadır. Aynı zamanda genele hitap etmektedir. Aşağıda yazacağım önerilerin kapsamı dışında iseniz lütfen önyargılı yaklaşmayın.

Bir kadını yatakta mutlu etmenin yolları : 
Bir kadını yatakta mutlu etmek deyince ilk akla gelen kadının sex'i orgazm ile tamamlamasıdır. Eğer siz de böyle düşünüyorsanız bir yanılgı içindesiniz. Zira kadın sex'e bir erkeğin gözünden bakmaz. 
Kadını yatakta mutlu etmenin sihirli cümlesi duygudur. Tabiki orgazm'da çok önemlidir lakin, önce duyguyu yaşatamazsanız orgazm da olamayacaktır. 
Duygu nedir ? 
Şöyle güzel bir cümle okumuştum, "erkek sevişmek için sever, kadın sevdiği için sevişir" diye. 
Şimdi bunu nasıl uygulayacağımıza bakalım.
- Önce güzel bir duş alın, misler gibi kokun, dişlerinizi fırçalayın, hafif loş bir ortam yaratın, bir mum yakın, ve kadına dokunun.
Dokunun ki titresin tüm vücudu... Teninin her karesinde dilinizde dolaşın ve onu şımartın. Harika göründüğünü, çok seksi ve dayanılmaz olduğunu fısıldayın kulağına... Elbiseleri üzerinizden çıkarmasına izin verin, bu ikinize de iyi gelecek. Yönlendirici olun. Bu size güven verecektir.
Özetle, kadını çok güzel ve sexi bulduğunuz için, ona değer verdiğiniz ve sevdiğiniz için seviştiğinizi hissettirin.

Peki fiziksel olarak kadın nasıl mutlu olur :
Bir çok kişinin bildiği gibi kadın iki şekilde orgazm olur.
- Klitoral ve Vajinal.
Nedir bu orgazm çeşitleri?
Klitoral Orgazm : Adını aldığı klitoris'in uyarılmasıyla yaşanılan orgazmdır. Eğer klitorisinin yerini dahi bilmiyorsanız bence hiç sevişmeyin bile ama hala merak ediyorsanız google'a sorabilirsiniz. Ama google'a bakmayı unutursanız sakın kadının vajinasında klitoris aramayın . Kadınların masturbasyon yaparken yaşadığı orgazm klitoral orgazmdır. Eğer bir kadın orgazm olmakta zorlanıyorsa klitoral orgazm'ı deneyebilirsiniz. Zira bu orgazm'da kadın çabuk uyarılacaktır. Özellikle klitoris dudaklarınızın arasında iken sert ve hızlı dil darbeleri atarak kadını çabucak orgazm'a taşıyabilirsiniz.

Vajinal Orgazm : Vajinal orgazm erkeğin aleti ya da farklı sex oyuncaklarının kadının vajinasına girip çıkmasıyla yaşanılan orgazmdır. Kadın adına bu orgazmı yaşamak inanılmaz keyiflidir. Klitoral orgazm gibi kısa sürmez. Kadın uzunca kasılarak ve sarsılarak orgazma ulaşır. Yalnız bunu kadına yaşatabilmeniz için önce en başta belirttiğim duyguyu yaşatmanız gerekli ki sex budur zaten.

Kadının yaşayabileceği 2 orgazm ile ilgili bir çok detay, pozisyon ve bilgi verilebilir ama bu yazı satırlar boyu uzar gider...Detaylar için twitter'dan bana ulaşabilirsiniz.

Bir erkeği yatakta mutlu etmenin yolları : 

İşin ipuçları bilindiği sürece bir erkeği yatakta mutlu etmek kadar basit bir eylem daha yoktur.

İşin püf noktası O'nun kendisini kral gibi hissetmesini sağlamaktır. Nasıl yani dediğinizi duyar gibiyim :)

Şöyle ki ; erkeğin sizi yönlendirmesine izin vereceksiniz, ona çok iyi sex yaptığını, harika olduğunu söyleyeceksiniz ve herşey çorap söküğü gibi gelişecek.

Başka bir deyişle erkeğin yatakta orospusu olun. Oral sex onun egolarını okşadığından hoşuna gider. Özellikle aletinin kafasının alt kısmını yalayın, nasıl hemen erekte olduğunu ya da orgazm olduğunu göreceksiniz. 

Değişik iç çamaşırı veya gecelik kombinasyonları deneyin. Hoşlandığınız şeyleri erkeğe yaptırmaktan çekinmeyin. Mesela size oral yapmasını istemek gibi. Siz ondan birşey istediğinizde kendisini mutlu hissedecektir. 

Lütfen bir erkekle sevişirken monoton durmayın, hareketli olun, lakin erkek bir pozisyon yakalamış ve sizi o pozisyonda tutmak istiyorsa O'na uyun.

Eğer hoşlanıyorsa "dirty talking" deneyin. Gögüsleriniz büyükse onu gögüslerinizin arasına alın. Buna bayılacaktır.

Erkeğin sinir noktaları : Erkek ve kadınlarda daha çabuk uyarılmalarını sağlayacak bazı sinir uçları bulunur. Erkekteki belirli sinir uçları şöyledir; Aletinin kafasının alt kısmı, gögüs uçları, taşşakları ile aletinin birleştiği nokta, taşşağının hemen alt kısmı (aletin kök kısmı), boynu ( kulağa yakın kısım), kasıkları gibi...

Asla yapmamanız gerekenler : 
- Lütfen oral yaparken dişlerinizi kullanmayın, erkeğin aleti ağzınızdayken dişlerinizin değmesi bazen irite ediyor. Ve bir çok kadın malesef bunu yapıyor ( Tecrübe ile sabittir) :)
- Yatakta monoton olmayın, değişiklikler iki taraf içinde olumlu kazanımlar doğuracaktır.
- Mutlu olmamış bile olsanız, yataktan gülerek kalkın. Bu onu bir sonraki sex'te daha iyi kılacaktır.

Erkeği mutlu etmenin yolları da satırlarca uzayıp gidecek detay ve pozisyonları konu edebilir. 

Lakin hem bir sonraki yazının konusu belli olsun, hem de sıkılmayasınız diye burada kesiyorum. ( Bir sonraki yazının konusu pozisyonlar bu arada)  :)

Detaylar için twitter adresim :  https://twitter.com/#!/byerotix 

Beklerim...