29 Aralık 2011 Perşembe

Bir Aksiyon var

Dün aksam onu arasam mı diye can cekişirken beni aradı...
Nasılsın nerdesin kimlesin ne yapacaksın iyi misin son derece sıradan bir konusmayla kapattı.
peki noldu aynı belirsizlik devam etmekte =(=(

ALIŞMAK SEVMEKTEN DAHA ZOR GELİYOR MU ?

Lady Dada'ya itafen;

Arabesk gelmiş olabilir "alışmak sevmekten daha zor geliyor" demem ; ama yanlışmıyım ? Bunu okuyunca bazılarımızın içi sızladı, belkide "evet doğru" dediniz, belkide saçma buldunuz. Ama ilişkilerin en kötü tarafı çiftlerde geçicide olsa bir alışkanlık yapması değil mi ?
Hangimiz aylarca birlikte olduğumuz adamı bir kalemde unutabildik ? Aramızda birlikte yaşamışlar varsa bide benim demek istediğimi çok iyi anlarlar. Canım arkadaşım Lady Dada şu anda bu durumu yaşıyor. Onun yazdıklarını okuduğumda, dertleştiğimizde ister istemez 2010 yazını hatırlıyorum. Geceler boyu ağlamalarım,gururumu düşünmeyip onu özlediğimi söylemelerim falan... Ahhh ahhh şimdi ki aklım olsa bir tanesini bile yapmam. Beni tanıyan herkes bilir yemek yapmayı bilmem,ev işi deseniz haftada 2 gün eve yardımcı gelir o yapar herşeyi, fatura yatırmışlığım bile yoktur; ama söz konusu "sevgili" olunca, ev hanımı modunda bir Veracruz oldum. Sabah onu işe göndermek için erken kalkan Vera :) Akşam için yemek hazırlayan Vera :) Bunları yazarken aylarca yaşadıklarım aklıma geliyorda gülüp geçiyorum. Halbuki ne kadar üzülmüştüm ayrıldığımızda.
O günlerde önce kendimi dinlemeliymişim, sevdiğimden mi özlüyorum yoksa alıştığımdan mı? Alışkanlıksa tek sorunum kendimi başka şeylere yönlendirmeliymişim. Eve kesinlikle girmemeliymişim, onunlayken yapamadıklarımı yapmalıymışım, onun nefret ettiği yemeklerden, çikolatalardan yemeliymişim, onun sevmediği arkadaşlarımla görüşmeliymişim ve hatta mobilyaların yerlerini değiştirmeliymişim..... Daha o kadar çok şey sıralayabilirim ki... Belkide en güzeli ilişkiyi karı-koca muhabbetine sokmadan yaşamakmış. Zaman ne gösterir bilemem ama kesinlikle giden için arkasından yas tutmamalıymışım.
Canım arkadaşım DaDa biz en güzel çağımızdayız emin ol ki bunun gibi örneklerimiz daha olucak ama biz en mükemmel şekilde hayatımızı yaşamalıyız. Seni seviyorum ve sana bi şarkı armağan ediyorum arkadaşım.

önce resimleri duvardan kaldırdım
çay içtiğin bardağı rafa sakladım
giydiğin ne varsa bir bir katladım

bir damla yaş düştü
çok ağlamadım
kokun uçtu gitti açık camlardan
sevdiğin şarkıyı hiç söylemedim
korkmuyorum sensiz akşamlardan
sevdiğimi unut
özleyemedim
sen haylaz rüzgarlar önünde şimdi
sevdanın yükünü attım omuzumdan
sen sandığım şey belki benim yüreğimdi
iyi ki dönmüşüm yolun başından

oooof yolun başındaaan



VERACRUZ,
XX






Bugun onsuz gecen 4. gun

4 gundur beni aramıyor sormuyor.
Eve gitmemek icin tonlarca bahane bulup onda bunda kalarak 3 gun gecirdikten sonra dün mecburen evime gittim. Beni önce sehpanın ustunde beraber aldıgımınız cikolatalar karsıladı. Oturup hepsini yedim. Sonra ettigimiz son kahvaltının bulasıklarını yıkadım. Yere attıgı pijamasını katladım bu sefer yatagın ayak ucuna koymadım. Onun icin bosalttııgım icinde diger kıyafetlerininde oldugu cekmeceye sıkıstırdım. Traş losyonunu arkalara ittim makyaj esyalarımla perdeledim. Terliklerini koltugun altına ittiriverdim. TV yi actım son izlenen ntv sporu gorunce hemen geri kapattım. Bana aldıgı cd nin takılı oldugunu unutup müzik çaları actım. Hepsi birden cok fazlaydı.
Ama kötüsü yatagıma yattıgımda yorgana yastıga sinen kokusuyla uyumak ama gözumu acınca onu yanımda bulamamak

Tanrım beni bastan yarat

LAdy DADA