16 Ocak 2012 Pazartesi

Eşini seven erkek neden aldatır ?

Yazının başlığından da anlaşılacağı üzere evliliklerde her şey olağan ve güzel giderken aile birden erkeğin başka bir kadınla seviştiğinin öğrenilmesiyle sarsılır.
Görünürde hiç bir sorun yoktur. Eşlerin arasında düzenli bir sex hayatı bulunur. Hatta adam eşini de sevmektedir.

Peki her şey kusursuz görünürken eşini aldatan erkek manyak mıdır ?

Hayır! 

Aslında bu sorunun basit bir cevabı bulunur : Erkek, erkektir.

İlkel çağlardan bu yana evin ve ailenin geçimini üstlenen erkek hep yırtıcı bir aslan gibi olmuştur. Yaşamın O'na öğrettiği en baskın dürtü ise "sahip ol" dürtüsüdür.

Eşi erkeğin sahip olduğu kutsal ve dokunulmaz eseridir. O eser ki, soyunun devamı ve günlük rutin işleri için yanında bulunması gereken bir değerdir.

Öte yandan erkek bir gündüz ve gece yaşar. Gündüzünde eşiyle ve çocuklarıyla mutlu bir aile babası olurken gecesinde kendisine güzel görünen her kadına sahip olmak ister.

Hatta öyle ki, artık siki kalkamayacak duruma gelse bile sırf yanında yatmak için dahi olsa güzel bir kadına sahip olmak ister.

Eşinden ya da sevdiği kadından kendisine oral yapmasını isterken tedirgin olur. Çünkü onun için oral yapan kadın, ya bir fahişedir ya da her gün farklı bir erkeğin kollarında kendini bulan uslanmaz bir kadındır.

Bu sebeple eşiyle deneyemediği, eşine telaffuz edemediği sözcükleri beraber olacağı kadından bekler. Hatta eşiyle sevişirken dominant olan adam bir başka kadınla sevişirken köle olmak ister.

Özetle erkeğin farklı bir kadına koşmasında ki sebep erkeğin manyaklığı değil, güzel bir kadına sahip olmanın baskın dürtüsü, eşiyle yaşayamadığı bazı gizli duygularını bastırma eylemidir. 

Bu tip ilişkilerde kadına düşen sadece erkeğin yorgun düşmesini beklemek olur. Nasıl olsa erkek "sahip" olduğunda geri gelecek ve sığınağına girecektir.

Eğer kadın bu durumu çığrırdan çıkarır ve erkeğin hayatını zehir ederse erkek huzuru dışarıda aramaya devam edecektir.

ByErotix

twitter.com/#!/byerotix

ERKEK GÖZÜNDEN DİNLEYELİM BİRAZDA...

Bayanlar,Baylar..
Ladies and Gentleman..


Size daha önceden kim olduğumuzla ilgili bir yazı yazmadığımızı farkettim ve aramıza yeni katılan bir arkadaşımızın yazısını yayınlamadan önce hem kendimizden hemde ondan bahsetmek istiyorum.
Ben -Vera- çok sevdiğim arkadaşım -Lady Dada- ile bir gün derleşirken şöyle birşey dedim. "A.K artık bıktım bu erkeklerden, kitap yazıcam ki bütün kızlar ders alsın" İşte bu cümle bizim bu yazıları yazmamız için ilham kaynağı oldu. Neden olmasın ? dedik. 
Ama kesinlikle gizli olmalıydı kimse bilmemeliydi. Bu yüzden kimliklerimizi gizleyerek başladık. Daha sonra aramıza Phantaso'da katılarak yazılarımıza renk kattı. Sesimizi sosyal medya aracılığıyla duyurmaya başladık.
Olumlu tepkiler aldık. Hem fikir olduk çoğu konuda. Bizi takip eden okuyucularımızdan birinin bize yaptığı yorumlar dikkatimizi çekti. Birde hayatımıza renk veren beyleri vazgeçemediğimiz tutkularımızı birde onun gözünden görmek istedik. Bundan sonra o da bizim aramızda. Her hafta bir yazısını sizlerle paylaşacağız.  
https://twitter.com/#!/byerotix linkinden twitter da onu takip edebilirsiniz.


Bizi takip etmeye devam edin.
Erkekli Tecrübeler.
xoxo

KENDİMİ ZOR TUTUYORUM !!!

Bir süredir biriyle birlikteyim. Onunla birlikte olmamak için kendimi resmen tutuyorum. 
Önceki yazılarımda da belirttiğim gibi bu benim için hiç normal bir hareket değil. İnanın hoşlanmıyor olsam 234523423423 kere birlikte olmuş hatta sıkılmış ayrılmıştım. Demek ki hayatına bazıları girip doğrularını değiştirebiliyor. 
Bu yazımı okuyan erkeklere soruyorum. Ne güzel kendimi tutmasam doya doya sevişsek. Apartmanı inletsem,onu çıldırtsam fena olmazmıydı ? Niye sizin için bu kadar önemli ? 
Aslında bir şey itiraf etmek istiyorum. Ya penisi küçükse ya hem küçük hem kalın değilse. Bu kadar beklediğime değmezse!! O zaman duyarsınız işte benden yılın itiraflarını...

Veracruz
xx