17 Ocak 2012 Salı

Erkek Gözüyle Sexi Kıyafet Seçme Rehberi

Bazen giydiği kıyafetin çok sexi olduğunu düşünen kadınlar çıldırtıcı şekilde yanılgı içindeler.

Erkek ve kadın gözüyle sexi kıyafet algısının tamamen farklı olduğunu zaman içinde öğrenmiş bulunmaktayım.

Örneğin abiye bir kıyafet kadının kendini çok sexi hissetmesini sağlarken erkek için bu durum hiçte ilgi çekici değildir. 

Yalnız şu noktada tanımları iyi yapmak gerekir. Erkek;  bir kadını abiye kıyafet içinde gördüğünde güzel ve çekici bulabilir ama bu görüntü sikini kaldırmaya yetmez.

Ben de bu yazımda maddeler halinde erkeğin gözünden sexi kıyafetlere bir bakış atacağım.

- Deri Kıyafetler : 
Ben ve bir çok erkek deri kıyafetlere karşı inanılmaz bir erotizm hissi duyar. Deri mont, deri çizmeler, hatta deri taytlar. Erkek için inanılmaz sexi kıyafetlerdir.

- Gömlek :
Erkek için içinde iri gögüsler barındıran ve üstten iki düğmesi açılmış beyaz gömlekli kadınlar dayanılmazdır. Takdir edersiniz ki, buradaki sihirli kelime "iri gögüslerdir".

- Etek :
Eğer etek giyiyorsanız ve bu eteğiniz diz üstü ya da diz altı ise hiç şansınız yok. Zira erkek için eteğin renginin, deseninin önemi yoktur. Boyutu kısa olsun yeter.

- Pantolon :
Belki inanamayacaksınız ama kot pantolon yerine dar bir kumaş pantolon erkek için daha iç gıcıklayıcıdır. Ve eğer imkanınız varsa bu ikisi yerine deri ya da deri görünümlü bir tayt giyin ve etkiyi görün.

- Ayakkabı :
Ayakkabılar her zaman topuklu olmalı. Zannetmeyin ki topuklarına bakarız. Aslında gördüğümüz sadece topuklularla yürürkenki haliniz. Çok sexi oluyorsunuz. Kışın topuklu deri çizmeler ve dar kot pantolonlar her zaman favorimiz.

- İç Çamaşırları :
Bir erkeğin yanında iç çamaşırınıza dek soyunmuşsanız o andan itibaren erkek iç çamaşırlarınıza dahi bakmayacak, bir gün sonra sorsanız rengini hatırlamayacaktır ama, yine de gördüğümüzde erekte olacağımız iç çamaşırı modelleri de var elbette.Mesela string tarzı dantelli pembe ya da siyah bir külot ile yine aynı modeli tamamlayacak bir sutyen işinizi görür.

Daha fazla bilgi ve kombinasyonlar hakkında önerilerim için twitter adresim : twitter.com/byerotix

Sevgiyle...
Byerotix