19 Aralık 2011 Pazartesi

İTİRAFLARIM VAR !

Kendime bile itiraf edemediğim gerçeklerim var. Kabullenmek istemediğim gerçeklerim var. Hor kullanılmış iyi niyetimi eski temizliğiyle koruyamıyorsam bu hayatıma giren adamlardan dolayı mı ? Yoksa ardı ardına yediğim kazıklardan dolayı mı?
Öncelikle ben erkeklere güven olmayacağını taa lisedeyken öğrendim. Bunun farkındalığıyla büyüdüm. Hep elimden bir gün gidecekmiş gibi davranmayı bilmeliydim. O bir erkek onlara güven olmaz diye kendimi şartlamalıydım. Haa çok mu doğru kesinlikle değil. Ama yaşanmışlıklar bunu öğretti bana.Bunun tersini gördüğüm bir erkek çıkmadı mı karşıma, evet çıktı. Tamam bu adam doğru,dürüst derken kendimi sessiz sessiz ağlarken buldum hep.
Ve bir gün geldi,öyle biri girdi ki hayatıma. Aşık oldum!!! Ölürcesine,taparcasına sevdim!!! Ben onu sevdim, o beni ağlattı. İşte o benim kırılma noktamdı. Bu ilişikimden sonra asla eski Veracruz olamadım. Benim için karşı cins sadece çıkarlarım için kullanılması gereken bir valıktı. Evlenmek gibi bir düşüncem ortadan kalktı,çocuk sahibi sadece kaza eseri hamile kalırsam olacak bir işti benim için. Hoşlandığım biri olduğunda onun varlığını bir süre sonra hatırlamamaya başladım. Karşımdakinden bir şey beklememeyi öğrendim. Onunla yattıktan sonra beni aramıyorsa buna üzülmemeyi öğrendim. Tekrar canı beni istediği zaman aradığında ise ben istiyorsam o telefon açıldı, müsait değilsem (regliysem,görüşemiceksem) o telefon asla açılmadı ta ki ben isteyene kadar telefonlarına çıkmamayı öğrendim. Ben bunu kime yaptıysam hepsi köpek gibi kapıda beklemeye başladı. Halbuki ne gerek vardı böyle bizans entirikalarına, sevişicez o beni sevicek ben onu sevicem. Sabah sevişmelerinin verdiği mutluluğu birlikte yaşayalım.Ama yok illa bu erkekler 4 S kuralını istiyorlar.
Kusura bakmayın sadakatsiz erkekler, sen ne kadar sadıksan bana bende sana o kadar sadık olurum.Benimle ilgilendiğin sürece seninle olurum. Ne kadar ekmek o kadar köfte!!! Fazlasını vermeyin kızlar. Çünkü balık baştan kokar.

Veracruz.
xx