23 Aralık 2011 Cuma

Çikolata İstiyorum

Şuan size komik, güçlü, akıllı biraz da feminist duyguların yön verdiği bir hikaye anlatmak isterdim. Anlatabilirim biriktirdiğim anılarda sizleri hayrete sokacak güldürecek olaylar var ama regl döneminin verdiği duygusallıktan mıdır yoksa sabah arkadaşımın pijamasında oluşan lekelerden midir o kafada değilim..

Aşk ve sex hayatım dönemsel isteklerle kendini şekillendiriyor. Gece dışarı çıkıp bir action yaşanmadığı zamanların ezikliği de, birbiri ardına yaşanan heyecanların kaşarlaştırması ve sonrasındaki vicdan hesaplaşmaları da aynı bedende ve ruhta zaman zaman yer alabiliyor. Alışkanlıkların verdiği hareketlilik, kişiliğin verdiği olgunluk çarpışmasında ben hangisiyim sorusu oldukça uzun zamandır düşündüğüm ve sonuca erişemeyip çaktırmadan halının altına ötelediğim bir durum. Bir yandan da aslında belirli bir kalıba sokmak zorunda olmayışın görüşündeyim. İş hayatındaki başarının ev hayatındaki hamaratlıgın, party animal olabilmenin, sabahtan akşama kadar ona yemek yapıp, masaj yapıp ayaklarını yıkayıp bir hafta sonra da hiç aklına gelmeden gidip o adamı aldatabilmenin getirdiği davranışlara aynı kadın sahip olabilir diyorum kendi kendime.

Araştırmalar Türkiye'de her 5 erkekten 4 ünün aldattıgını gösterirken her 5 kadından da 1 inin aldattıgını eklemiş. Bu bizim ülkemiz için oldukça iddialı bir rakam gibi gelse de gün geçtikçe farklılaşan kadın yaşam tarzının sonuçlarından biri olsa gerek. İlk kez aldattıgınızda suçluluk hissedersiniz 2. de biraz daha az ve 3. de daha önce de aldatmıştım diyerek düşünmeyi bırakırsınız. Neden aldatıyoruz. Seviyoruz, hoşlanıyoruz, elimizde daha iyisi yok adam sürekli yanımda değil, artık onunla sevişmekten heyecan duymuyorum, gelecek planım da yok. Kimse yanımda olmadıgı zaman arayıp ya da yanına gidip biraz sefkat alabileceğim arada sırada naz yapabileceğim, tartışmak istediğimde ona sarabileceğim biri dursun bir yerlerde istiyorum ve içimdeki farklılık ve cinsellik isteklerini başka sekillerde gideriyorum (thanks to alchol) ha bir de hepimizin içindeki ya yenisine aşık olur ve sonsuza kadar mutlu olursam ümidi..

Sonra da amaaaan sokayımm sevgilime kim bilir o beni kaç kere aldatmıştır diyerek yaşanmış hikayeyi unutup sevgilimin koynuna girip bir sonra ki hikayeye kadar onun tatlı biricik bebeği olmaya devam ediyorum...

kokocambaz

Buda benim Boy anlayısım

Vera nın soylediklerine ekleyeceklerim var,

Bir erkek neden cinsel tecrubesi olmayan bir kızla evlenmek ister? Bu neden tabuya dönusmustur?

CUNKU

Bir erkek baska bir erkekle kıyaslanmaya dayanmaz. Hele ki bunun sonunda cinsel yetersizlikleri yüzüne vurulacaksa. Kimseyle bir sey yasamamıs hic penis gormemiş olsun ki
onun ki dunyanın en iyisiymiş gibi sonsuza kadar ilişkilerinde baskın kalabilsin. Orgasm i hic tatmamıs bir karım olsun ki ben basaramazsam o hissin pesine dusmesin.

Kızlar saf olmayın bir dugune giderken bile sadece bir abiye elbise deneyip bu oldu bana demediginiz gibi bir ömür gecireceginiz erkeginizi diger opsiyonları denemeden secmeyin!!! 

Penis boyutuna gelince benimde bamyalarım oldu hatta bir bebek manavı cesitliligini yasadım.
Önemli olan boyutu degil işlevi kelimesinin acılımı sudur ki
"her büyük penisle cok zevk almazsınız" yani bu sözün arkasına sayın bamyalar saklanmasın.
İcimizin yarıldıgını hissetmeden hic bir işlevi işlev sayamazsınız.
Sevgili patlıcan sevgilime burdan öpücüklerimi yolluyorummmmmmmmmm

Lady DADA

CİNSEL İLİŞKİDE PENİS BOYU ÇOK ÖNEMLİ Mİ?

"CİNSEL İLİŞKİDE PENİS BOYU ÇOK ÖNEMLİ Mİ?" başlıklı bir yazı okudum az önce ve bunu sizlerle paylaşmak istedim.

Bugüne kadar bir çok cinsel deneyimim olduğunu sizlere söylememe hiç gerek yoktur herhalde. Ayrıca kızlar arasında "hıım iyi miydi ?" "nasıl büyük müydü küçük müydü ?" muhabbetlerinede ne kadar çok maruz kaldığımıda belirtmiyorum.
İki kere gerçektende boyutunu "bamya" olarak hitap ettiğimiz penisin içime girmesine maruz kaldım. İki farklı kişi ve onlarla yapılan sadece birer sevişme. Devamı benim için mümkün değildi. Adam içinize girdiğini anlamazsınız, ne zevk alırsınız ne de orgazm olursunuz. Halbuki cinsel ilişkinin en önemli tarafı onu tamamen içinde hissetmektir. O boşalsında bende bu işkenceden kurtulayım dersiniz. Ha adam bencil değilse size oral yapar boşalırsınız. (Bu arkadaşlardan sadece biri bana oral yaparak rahatlamamı sağladı.)
Sonuç ne mi oldu ? Bir daha aradıklarında telefonlarına asla çıkmadım,onlarla bir daha birlikte olmadım. Hani bakire kız ararlar ya önce kendilerine bir baksalar. Kendi penisinin boyutundan ve işlevinden bir haber erkekler,bakire kız alıpta evleniceksiniz sonrada mutsuz bir evliliğe o kadını mahkum ediceksiniz. Halbuki ülkemizde evlenmeden önce yaşanan tecrübeleri "tü kaka" şeklinde bakılmasa böylece mutlu ve istikrarlı beraberlikler olsa. Fena mı olurdu ?
-Evlilikte en önemli şeyin cinsellik olduğunu belirtmeme gerek yoktur herhalde-

Benden size tavsiye zevk alamadığınız, ten uyumunuzun olmadığı biriyle sonunuz olamayacağını kabullenin. Mutlu ve istikrarlı beraberliklere kadeh kaldıralım bu gece.

Veracruz
xx