1 Aralık 2011 Perşembe

DİKKAT EVLİ,MUTSUZ, ÇOCUKLU !!!

Otuza üç kala başıma gelenler sanırım pişmiş tavuğun başına gelmez. Son iki aydır flört ettiğim adamların listesini veriyorum.
1. Boşanmak üzere , 3 yaşında bir kızı var ve sevgili adayımız international yani yabancı biri. Şahane bir uyum gece yarılarına kadar konuşmalar,hayaller ve fanteziler !! Ansızın aramıza giren soğukluk ve bana yazdığı son bir mesaj "Sana aşık olmaktan korkuyorum" Korma ya a.k. Korkma yani ne var ki altı üstü aşık olucaz, evlenicez ve ben senin 3 yaşında ki veletine analık yapıcam. Para desen gani, yurt dışında istediğim şekilde yer içer gezerim e yanımda da hoş, cool ve kariyer sahibi bir adam. (yatak tecrübemiz olamadığı için yorum yapamıyorum) Ama ben bunun boşanma olayının koskocaman bir yalan olduğunu sezmiştim. Tabiki de boşanmanın "b"sinin bile geçmediği bir evliliği varmış. Eşi ve kendileri Türkiye'de tatildeyken yakın bir arkadaşım onlara İstanbul'u gezdirme şerefine eriştiği için çok sağlam bir kaynaktan öğrendim. Bununda üstüne koca bir çizik attım ve hayatıma (sex) kaldığım yerden devam ettim.
2.Yıllar önce boşanmış, ergenlik çağında bir kızı olan,yaşlı, kel ve fodul ayrıca göbekli,seksapalite sıfırın altında 1000 olan bu sevgili adayımızla olayı ilerletip sevgili bile olduk. İki haftalık maceramızı tek kelimeyle özetliyorum. "Ben ömrümde bu kadar küçük şeyi olan biri görmemiştim." Yalan değil !!! Ondan soğumamın en büyük nedeni. Çok fırtınalı bir aşkımız var, görseniz ölüp bitiyoruz (ben tabiki her zaman ki aşık rollerindeyim). Soğuk bir cuma akşamı kendimizi onun evine atmışız (önceden kızlarla konuşulup acaba monoton bir macera olmaması için neler yapmalıyım tüyolarınıda aldıktan sonra beni eve atmasına izin verdim). Kapıda şehvetli öpüşmeler, orama burama ellemeler ve kendimi birden koltukta üstümde yaşlı, kel ve fodul ayrıca göbekli bir adamla buldum. Evet ve beklenen o an geldi !!! İçime girdi !!! Ben yok canım girmedi herhalde derken bir baktım bizim ki moda girmiş gidip gelmelere başlamış. Aman Allah'ım ben bişey hissetmiyorum,benim içimde ne var!!! (bu bamya hatta bamyacık olayını başka bir yazımda değineceğim) 
Altı kere yaptığımız ama Allah razı olsun bana oral yapıpta hiç olmazsa iki kere beni boşaltabildiği o Black Friday'den sonra oturdum düşündüm. 
Veracruz sen gençsin, yatakta iyisin, daha iyileri dururken neden bu adam ? Boşanmış, çocuklu, maddi durumu çok iyi değil gibi vs vs... Ve başka bir Black Friday yaşamadan AYRILDIM... "Canım sen benim için çok değerlisin ama olmuyor" gibi laf salatasından sonra ondan ne bir haber aldım ne de mesaj.
3.Ahhh bu sevgili adayım beni benden alan türden. Evli,mutsuz ve çocuklu !!! Kendine göre karısını bırakmış, asla onlarla ilgilenmeyen sadece gezmek tozmak modunda yaşlıca bir beyfendi.. Evet beyfendi !!! Kendisi çok nazik ve nasıl kız tavlanılacağını bilen biri. Ama biz napıyoruz bu filmleri önceden izlediğimiz için yemiyoruz, yem olmuyoruz. Önce güzel özlü sözler, bende dört köşe; ama ona inanmış yemiş gibi gözüküp içten içe "bana bak kızım bu da evli olabilir" diye gayet tedbirli bir şekilde yanaşmalar.  Aaa sonra bi bakmışsın iş yerine gelen koca bir demet çiçek ve koca bir hediye kutusu. O.Ç işini çok iyi biliyor. En sevdiğim ve bulamadığım bir çocukluk oyuncağımı bulmuş ve bana yollamış. Gelde verme işte bu adama !!! Hayır sakın verme diyen bir iç sesle kendisini arayıp "şekerim çok mersi" gibi yavşak yavşak konuştuktan sonra içime düşen bir kurtla herşeyi oluruna bırakıyorum. 
Bana olan ilgi had safhada, ben dört köşe. "Ulan ben buna hemen vermeyimde azıcık aşık olsun" falan gibi entirikalar yaparken, yaş üzerine açılan bir muhabbettin sonunda (kendisi benden 12 yaş büyük) "ben zaten evliyim,bir tanede çocuğum var ilkokula giden" mesajıyla yıkılan hayallerim,karma karışık duygularla yüzümde acaip bir gülümseme (ağlanıcak halime bile gülerim ben o kadar cool bir kadınım a.k.) Ama kendilerini bekar olarak görüyor bu zengin, kariyer sahibi amca.Çünkü eşiyle ortak hiçbir şeyleri kalmamış çocukları hariç. "He ya bende pamuk prensestim zaten" diyivericektim ama tuttum kendimi. 
Kendisi şu anda yasaklı bölgemde. Yatılmaması gereken adamlar listemde. Ulan zaten yaşlı kalp krizi falan geçirir benim üstümdeyken. Birde adımız evli çocuklu adamın metresine çıkacak göt kadar memlekette.


Yani güzel genç kızlarımız, benden size bir abla nasihatı. Önce adamı beğendiniz hemen parmaklarına bakın. Haa baktınız bir sorun yok mu ? Yaşını bir sorun ? 28 üzeriyse işte o anda tehlike çanları çalsın. Hemen adını soyadını alın, yazın facebook'ta ; şanslıysanız tak diye karşınıza çıkar, yok çıkmadı mı ; yazın google'a tek tek  sayfaları gezin. Ordan da bir şey çıkmadıysa açın ellerinizi Allah'a dua edin. Ama sakın emin olmadan aşık olmayın. Unutmamak lazım ki erkek dediğin zengin olmalı, yatakta seni uçurmalı ama biz kadınlar asla onun sevgisinden emin olmadan AŞIK OLMAMALIYIZ. 
Ben bu durumda ne mi yapacağım ? En acilinden hafta sonu bir fuck buddy'mi arayıp onunla yatıcam ve bu EVLİ,MUTSUZ VE ÇOCUKLU adamları unutucam.!!!
Evet sırada ki.... 


Veracruz
xx