22 Aralık 2011 Perşembe

PLATONİK Mİ TAKILICAZ ?

Kızlar zor durumdayım, yardımlarınıza ihtiyacım var.
Az önce farkettim ki benim platonik aşık olduğum biri var. Kendisi nedensiz ve gereksiz yerlerde aklıma gelip bir türlü çıkmıyor. Onu görünce mideme ağrı giriyor,kalbim atıyor. Tam iki yıldır bu sessiz bekleyişim devam ediyor. Üstüne üstlük 40 yılda bir karşılaşıyoruz ve sadece birbirimizi izlemekle kalıyoruz. Birbirimizin farkındayız ben ne zaman oraya gitsem bakakalıyoruz ama sadece bu.
Bir kaç hafta önce arkadaşını bir mekanda gördüm içimden dua ediyorum "oda gelsin" diye. Bütün cesaretimi toplayıp tanışacaktım. Ne yazık ki ne gelen var ne de giden modunda boynum bükük bir şekilde evimin yolunu tuttum.

Sorum şu ; nasıl tanışabilirim ? Bana vereceğiniz bütün tavsiyeleri dikkatle okuyacağım ladies.

Veracruz.
xx

Gunaydın Küçük Sevgilim

Vintage modası tum dunyayı kasıp kavursada; sabah yatakta kahvaltı, al sana kahve yaptım böceğimler artık tarihin tozlu raflarına kalktı.

Coğunlukla alarm caldı uyan diye ustundeki yorgan hunharca cekilir ya da ısık acılır haliyle yanınızda ki bir anda uyanıverir...
Ama bazı sabahlar vardır ki....
Ruyayla gercek arasında bir ıslaklıkla uyanıverirsiniz...
Ben de bu sabah erkeğimi mutlu ederek uyandırdım...bu sefer yorganı ustunden cekmedim kendimi yorganın derinliklerine gömdüm. Kücük sevgilim hepimizden önce uyanmıs dimdik beni bekliyordu......



Guzel bir sabah kahvaltısı dedikleri bu olsa gerek

Size önerim saati yarım saat daha erkene kurmanız yoksa

Geç kalabilirsiniz.....

Lady DADA