24 Ocak 2012 Salı

ALDATILMAYA DAIR

Evet kadınlar, bir çoğunuzun başına gelmiş bir çoğunuzun da başına gelmesi muhtemel bir konuya değineceğiz.

Aldatılıyor musunuz ? Bunu nasıl anlarsınız ? Bu durumla karşılaşırsanız ne yapmalısınız ? 

Aldatılıyor musunuz ? : 
Aslında bu sorunun yanıtı büyük ihtimalle müsbettir. Eğer sağlığı yerinde, heteroseksüel ve eline yüzüne bakılacak bir adamla beraberseniz ve siz aldatıldığınızı düşünüyorsanız büyük ihtimalle aldatılıyorsunuzdur. 
Zira daha önce de bahsettiğim gibi, erkek sadece sex için aldatmaz, bazen egoları için, bazen hala bir avcı olduğunu kendisine ispatlamak için, bazen güven tazelemek ve bilimum sebeplerle aldatır.

Erkek için aldatmak sadece sevişmekten ibaret değildir. Örneğin bir restaurant'ta otururken karşı masadaki bir kız ona bakıyorsa, aralarında bir çekim oluşmaya başlamışsa bu erkek için yeterlidir. 
Kendine güven sağlamış ve iyi göründüğünü ispatlamıştır.

Aldatıldığınızı erkeğin hareketlerinden nasıl anlarsınız ? : 
Erkek, doğası gereği kıvırmaya ve yalan söylemeye uygun varlıklar değiller. Çünkü kadınlar gibi her ihtimali düşünüp, bir satranç ustası gibi hamlelerini düşünerek atmazlar.
Erkek düz bir varlıktır. Bu işi artık meslek haline getirmiş yalancılar hariç erkeğin yalanı çok basit anlaşılır.
Test basittir. Sorularınıza soruyla karşılık veriyorsa, ve çoğu zaman gözünüze bakmıyorsa, dudaklarının kenarında veya yüzünün herhangi bir yerinde olağan dışı bir tepkime varsa erkek yalan söylüyordur.

Ayrıca erkek sizin yanınızda iken her zamankinden daha fazla ilgili ise, hediyelerle sizi şımartıyorsa yine muhtemelen aldatılıyorsunuzdur.

Telefonunu kontrol etmeye çalıştığınızda tepki gösteriyorsa, telefonunu size veriyor olsa dahi çeşitli bahanelerle sizden hemen almaya çalışıyorsa, mesaj kutusunda ve gönderilenlerinde hiç mesaj yoksa muhtemeldir ki aldatılıyorsunuzdur. Yine eğer telefon defterinde yakın arkadaşı olmadığı halde, tanımlama kullanmadan örneğin: ahmet,yalçın gibi sadece isim yazılmış telefonlar var ise de tehlikedesiniz. Zira erkek telefon defterine samimi olmadığı birini önüne ya da sonuna tanımlama yapmadan kimseyi kaydetmez. Örneğin : Mahalleden Ahmet, Ahmet Soyismioğlu gibi...

Bu durumla karşılaşırsanız ne yapmalısınız ? : 
Öncelikle sakin olun, bu dünyanın sonu değil. Hele ki bir erkek için sıradan bir durum, buna alışın. Öncelikle konuşmayı deneyin, itiraf etmiyorsa üzerine gitmeyin ama mesafe koyun. Sürekli beni aldatıyorsun zırvalamalarına hiç girmeyin, ona düşünme şansı deneyin. Eğer bu ilişki bir evlilik değilse, biraz ara vermeyi tavsiye edin. Bu durum sizi özlemesini sağlayacaktır. Özetle kendinizi biraz geri çekin ama denetiminizi ve gözleminizi hiç eksik etmeyin. 

Erkek doğası gereği, her zaman mazlumun yanındadır. mazlumu oynayın. Biraz duygu sömürüsü yapmanız da hiç fena olmayacaktır.

Unutmayın ki, hayatı ona zehir etmek yerine kendi hayatınızın zehir olduğuna inandırmalısınız onu.

Sihirli cümle şudur;
"Cepheden geri çekiliyormuş gibi yapın ama çekilmeyin, yenikmiş gibi gözükün ama yenilmeyin."

sevgilerimle...





@BYEROTIX